SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof

Đóng gói

10L

Mức tiêu thụ

2 ± 1 m2/L

SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof

Sơn đàn hồi, chống thấm, kháng bẩn, cách nhiệt, dùng cho các bề mặt bên ngoài nằm ngang hoặc nghiêng

 

Một lượng lớn nhiệt lượng được truyền qua các mái một cách dễ dàng và lượng năng lượng tăng thêm là cần thiết để làm mát trong mùa hè hoặc sưởi ấm trong mùa đông. Sơn đàn hồi cho mái SurfaPaint ThermoDry là một sơn arcylic đàn hồi có chất lượng cao với các đặc tính cách nhiệt, lý tưởng để sử dụng trên các bề mặt nằm ngang và nằm nghiêng. Được cung cấp sức mạnh bởi SurfaPore ThermoDry, nó chứa các vật liệu cách nhiệt đặc biệt, góp phần vào việc tiết kiệm năng lượng trong mùa đông và mùa hè.

 

 

Các hạt cách nhiệt chặn sự truyền nhiệt, phản xạ bức xạ nhiệt, và tạo một lớp chắn ẩm mà có thể dẫn đến việc tiết kiệm năng lượng đáng kể. Độ bền tuyệt vời với tia cực tím và kiềm. Sơn đàn hồi cho mái SurfaPaint ThermoDry hình thành một màng đàn hồi có độ bám dính tuyệt hảo và không thể thấm qua, vẫn giữ được độ đàn hồi của nó ở ngay cả nhiệt độ rất thấp. Nó chịu được các điều kiện thời tiết bất lợi và có độ bền lâu dài, được chứng nhận là sơn mát bởi European Cool Roofs Council (ECRC). Sản phẩm được sản xuất tại Hy Lạp, có sẵn với màu trắng. Các màu khác theo hệ RAL có thể được cung cấp khi đặt hàng tối thiểu 1000L.

 

An toàn & Bảo quản

Giữ xa tầm với của trẻ em. Tránh hít phải bụi/khí/hơi. Chỉ sử dụng ngoài nhà hoặc trong khu vực được thông gió tốt. Nếu nuốt phải: Gọi ngay TRUNG TÂM CHỐNG ĐỘC hoặc bác sỹ/nhân viên y tế. Không sử dụng thùng rỗng để bảo quản thực phẩm. Tránh tiếp xúc với da và mắt. Sau khi tiếp xúc với da, rửa ngay bằng xà phòng và nước. Không sử dụng chất pha loãng dung môi. Trong trường hợp tiếp xúc với mắt, rửa ngay bằng nhiều nước và tìm lời khuyên y tế nếu cần. VOC (Các hợp chất hữu cơ bay hơi): Giá trị giới hạn hàm lượng VOC lớn nhất tại EU (Directive 2004/42/CE) của sản phẩm trong điều kiện sẵn sàng để sử dụng (category A/c "Exterior walls of mineral substrate", Type WB): 40 g/L (2010). Hàm lượng VOC lớn nhất của sản phẩm này là 12 g/L.

Bảo quản ở nơi mát, khô, được thông gió tốt, tránh nhiệt và ánh nắng trực tiếp. Đậy kín một cách cẩn thận những thùng chứa đã dùng một phần. Bảo vệ khỏi sương giá. Để tránh nguy cơ bị đổ, luôn bảo quản và vận chuyển ở vị trí an toàn và thẳng đứng. Tuổi thọ của sản phẩm trong các thùng chứa kín khí là 18 tháng sau ngày sản xuất.


 

 


Thermal Protective, Stain Resistant Elastomeric Waterproofing Paint for Horizontal or Inclining Exterior Surfaces

SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint is a high-quality thermoprotectable acrylic elastomeric sealant ideal for application to external horizontal and inclined surfaces.


SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint is a high quality elastomeric paint that maintains its elasticity over a wide range of temperature changes. Coating of the elastomeric paint has the property of preventing heat transfer due to low thermal conductivity, reflects infrared radiation, re-emits heat and prevents moisture penetration, resulting in significant energy savings during winter and summer. It has a long life, as it has excellent UV resistance and adverse weather conditions. Provides an impermeable sealing coating, even in puddles or snow, while being watertight allowing the surfaces to breathe. The product is environmentally friendly, helping to reduce the effect of thermal islands. SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint is a cool colour, certified by the European Cool Roofs Council (ECRC).

 

 

APPLICATION SURFACES

External sloping or horizontal surfaces, terraces and roofs, balconies, concrete, cement plates, mosaic and cement mortar, asphaltic membranes (with chip, no aluminum coating).

 

 

APPLICATION NOTE

Applicability: SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint can be applied to external horizontal (eg terraces, roofs, balconies) and sloping surfaces. Striking conditions during or immediately after application may affect the properties of the material. New substrates of cement or new masonry should have matured for more than 2 weeks prior to application. Preparation: Ensure that all surfaces are clean and dry before application. Remove dust, dirt and loose debris. Application note: Stir well before application. Seal cracks and joints either with stucco or with a polyester cloth (gauze) impregnated with ThermoDry Elastomeric Roof Paint. The surface is primed using the material itself diluted with 1:1 v/v water. The application temperature should be between 5 °C - 35 °C. Surface moisture should not exceed 6% and the atmosphere should be 80%. Apply 2 coats without thinning using a good quality brush, roller or spray. Ensure that the corners and edges are adequately covered. Additional layers should be applied 24 hours after the previous layer. Maximum sealing capacity is achieved 7 days after application. Spreading rate: 2±1 m²/L (Primer and two coats). Drying time: Usually 4 hours depending on the thickness of the layer. Low temperatures and high humidity prolong drying time.